HAnYa InSaN BiASa...

Salam ukhwah pengikat kasih... di mana bumi di pijak, di situ ISLAM ku junjung....

ExaM iS cOMinG!!!

Arrgghhh... Final exam tiba lagi... Bersediakah aku? Ermmm... kalo sekarang ni memang aku tak bersedia lagi.. Tuhan.. Berilah aku kekuatan... Lagi seminngu lagi nak melangkah ke alam final... Dak2 lain dah start dah.. paper aku je yg lambat.. berderet lak tuh.. adehh... Sabo jela... 

Maybe sebab jadual aku yg best tu menyebabkan aku bermalas malasan... Astagfirullah.... 
Banyaknya masa aku habiskan dengan perkara yang tak berfaedah... Salah satunye facebook... Adeh... menatang tu menyebabkan aku jadi bertambah malas....
Tuhan.. tolongi aku... Aku xmau terus begini....

Start esok aku mesti teruskan perjuangan aku... Carry Mark aku Alhamdulillah.. Yang penting sekarang aku kena focus on final pulak.... aku tulis ni coz nak motivate diri sendiri... Sabarlah hati.. Biar apapun dugaan yang mendatang, kau mesti tabah menghadapinya.... Lupakan dulu those 'annoying things'...

Cepat betul masa berlalu dan kini aku sudah melangkah ke final sem.... Tua dah aku ni ek.... Moga-moga hari yang mendatang menjanjikan kebahagiaan... Ya, hidup yang penuh cabaran tulah yang best.. Kalau tak mencabar, bukanlah namanya Khalifah di muka bumi nih.. huhuuu...

Moga kita semua berjaya dengan cemerlang dan beroleh redhaNya.. kepada yang mengenaliku... maafkan segala kesalahanku samada sengaja atau tidak.... Bittaufiq wannajah... Chaiyok2x!!!