HAnYa InSaN BiASa...

Salam ukhwah pengikat kasih... di mana bumi di pijak, di situ ISLAM ku junjung....

KeMbaLi BeRbLoG

          Subhanallah... Alhamdulillah... setelah sekian lama.. setahun setengah kot and  (dah nak masuk tahun 2012pun) saya baru nk update blog yang dah bersarang n sangat2 berhabuk nie...
Apapun, syukur ke hadrat ilahi kerna masih memberi peluang untuk saya mencurahkan sedikit sebanyak tentang kehidupan yang telah dilaui dan bakal dilalui...
          Rasanya,dalam  tempoh setahun lebih ini, terlalu banyak perkara yang telah dilalui samada bahagia mahupun sedih... Semua itu  adalah sebahagian dari lumrah kehidupan bagi setiap makhluk ciptaanNya. Apapun saya bersyukur kerna pengalaman yang lalu telah menguatkan diri ini untuk berada di tahap sekarang. Syukur Ya Allah... 
          InsyaAllah lepas ini saya akan merajinkan diri untuk mengupdate blog yang kusam ini agar tampak bercahaya cket.. hahaa.. cahayala sangat kan.. dah start dah nk melalut nie..
 Yela, coz from this time being, kerja saya ialah makan, tido, berintenet, tolong ma ckit (sangat limited.. ;(, nak tau nape? t i cite) n tengok tv.. tu jela.. yang solat n ngaji tu part len... ^^

P/s: saya rasa lebih selesa membahasakan "saya" wat masa sekarang tapi kalo rase nak tukar tu suka ati sayalah ye...
~Thank you Allah 4 ur bounties... ^^